Elegant Rose

Zmarta- festivalsommar

Sponsrat inlägg

Nu när det är sommar betyder det även att de är dags för festivaltider och de finns massor att välja på. 
Själv brukar jag inte gå på några festivaler för de inte är något som intresserar mig. Men skulle man vilja finns de massor av bra information om priser, längd och plats på denna sidan --> https://www.zmarta.se/zmartaindex/festivalindex så kika in där om du är intresserad.

Du kan även göra ett test i en barometer om vilken festival som passar dig, om du inte vet eller har svårt och bestämma dig vad du vill gå på. Man kan se skillnaden på priser på biljettkostnader, mat, öl, boende och festivalens längd. Du kan hitta info om de åtta mest besökta festivalerna Sverige i sommar och deras kostnader för dig.

"Sommartider är festivaltider. Rock, electro, hiphop och indiepop lockar tiotusentals svenskar till ängar och parker runtom i landet. Men hur ska du tänka om du har en begränsad festivalkassa, som kanske ska räcka till både festivalbesök och andra semesteraktiviteter? 
Zmartas festivalindex lotsar dig bland scener och öltält för att berätta var du får mest fest för pengarna."

Jag gjorde testet och enligt det ska jag besöka Emmabodafetivelen. Vilket är en festival på fyra dagar med låg boendekostnad och helt okej pris på biljetterna och maten om man ska gå på barometern :D Låter ju superbra om ni frågar mig.

Behöver du låna pengar för att de ska räcka både till semestern och till en eller flera roliga festivaler kan du läsa mer om lån och vad de olika bankerna har att erbjuda för räntor och så vidare om du klickar på länken nedan :)
Lånad bild från google.se
https://www.zmarta.se/


Tilda Barkselius

Tack för tipset!

Svar: Va så lite :)
Ida

2016-06-26 00:03:48
URL: http://fluring.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus