Himmelsk Jordgubbstårta
Jag var tvungen och testa den eftersom det är så många som bakat den och gett den massa possitiva kommentarer :) Men jag kännde att den blev lite tom utan vaniljkräm så jag tillsatte det :)

1 1/2 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda samman de båda mjölsorterna, bakpulver samt ev smaktillsats.
Vänd ner blandningen och tillsätt vatten.
250 g röd mjölk
63 g socker
1 vaniljstång
20 g maizena
63 g äggula
25 g smör
Gör så här:
Väg sedan upp äggulan i en skål med maizenan, blanda de ordentligt så de inte blir några klumpar. Du kan även sikta maizenan innan du tillsätter den.
Och väg upp smöret och dela de i mindre bitar.
(Glöm inte skrapa med alla frön från vaniljstången ner i kastrullen igen)
Häll i en skål och ställ på kyl tills den svalnat.
175 g Philadelphia
2 dl Florsocker
2 tsk Vaniljsocker
500 g Jordgubbar, i småbitar
Gör så här:
Vispa upp philadelphia med florsocker, tillsätt vaniljsockret.
Vänd ner philadelphiablandningen i grädden.
Tillsätt jordgubbarna som du hackat smått.
Rör om tills allt är jämnt blandat.

Dela anslagen i tre delar. På bottendelen tar du och stryker på ett lager med vaniljkräm och ett tunt lager med jordgubbsfyllningen. Lägg på nästa anslagsdel och stryk på ett rätt så tjockt lager med jordgubbsfyllning.
Lägg på sista anslagsdelen och stryk upp tårtan med jordgubbsfyllning.
Gör på samma sätt på nästa tårta om du vill göra en med två våningar (som på bilden). Lyft på den lilla delen på den stora och garnera med jordgubbar, blommor eller vad du själv tycker blir fint :)
Men alltså mums!
underbart :)
oh den ser sjukt god ut!
så gott! :)
Åhh den såg riktigt god ut!
Mums vad gott! :)
Vilka fina bilder :)
Mums! :)
Ser fantastiskt god ut!
Den ser helt ljuvlig ut :)
mums vad gott! :D
Sv: Tack så mycket :)
Åh, den ser himmelsk ut <3
Den verkar så otroligt god :) Tycker faktiskt att din är finare än hennes :)
Tack, det börjar ta sig med flyttandet <3
Åh den såg jättegod ut :)
Grattis i efterskott till syrran :)
Den ser såå underbart god ut! :) kram
Åh så gott det ser ut!
