Två kursdagar med moderna tårtor
Igår kom jag tillbaka till Kristianstad efter att inte varit här på 7 veckor. Vi va här förra söndagen innan vi åkte till Schweiz men de var ju bara någon timme då. Så de räknas ju knappt
Igår och idag hade vi kurs med Tony Olsson om moderna tårtor. Så vi jobbade två och två med tårtorna under de här dagarna. Igår gjorde vi bottnar, interiörer och mousse/ bavaroise. Och idag dekorerade vi dom och såklart smakade vi på alla tårtor när de va klara
Såhär blev den moderna tolkningen av en prinsesstårta som jag och en tjej till gjorde.
Prinsesstårta 2.0
Såhär blev dom andras:
Jaffa
Sommardröm
Chookipop
Choklad, mango, passion, mandel, rom tårta
Jordgubb, hallon, vaniljtart
Chokladfestivaltårtan
Framboise
På den visade han även lite olika sätt hur man kunde spritsa på marängen
De va lite vad skolan startade igen med efter praktiken. Imorgon blir det sockerblommor som står på schemat.