Elegant Rose

Dag 2 i Luzern- Schweiz 31/3

Denna dagen startade vi med frukost vid 7:00 och vid 8 drog lektionerna igång. Halva gänget hade konditori och andra halvan bageri. Så mellan 8:00- 13:00 hade vi teori om anslag, bottnar och så genomgång av recepten. 
Innan vi gick på lunch delades vi in i sex grupper och gjorde mousser och la iordning bakelserna så de kunde stå i frys medans vi åt.
Min grupp gjorde någon chokladmousse bakelse med rom. Moussen va as god men romen förstörde smaken lite tycker jag :/
Så här såg den ut innan den skärdes i småbitar till buffén, as fin spegel :) Och det va efter lunchen som vi glaserade bakverken.
 
På eftermiddagen visade dom hur man kunde gör lite olika choklad dekorationer. Och där lärde jag mig rätt många ny som va enkla o går snabbt :)


Vi slutade lektionen vid 16:30 och sen va det middag vid 17:30. Och till dessert blev de alla bakelser som vi hade gjort under dagen.
   

   

  
 
Den som var godas va den med "chokladbladet" som stog rakt upp :) Men alla hade något gott i sig synd bara att de va så mycket spritsmak på många. 
 
Även denna kvällen blev lung med tidig sänggång :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:




Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus