Vit chokladcréme med passion och blåbär
Eftersom det är Sveriges nationaldag idag så får denna desserten prydas av lite flaggor :)
För 4 personer
Smällt 100 g vit choklad i vattenbad. Vispa 3 äggulor med 1 msk socker. Blanda ner chokladen i äggulorna tillsammans med finrivet skal av 1 lime. Vispa 2 dl vispgrädde fluffgt. Vänd ner grädden i ägg- och chokaldkrämen, ta lite i taget.
Fördela i 4 glas. Ställ i kylen 2 timmar. Ju längre krämen står i kylen, desto fastare blir den.
Toppa med passionsfrukt och färska blåbär före serveringen.
Marie
Hej!
Tack för din fina kommentar till min blogg och mitt inlägg "bitårta". Va kul att du kikat in på min blogg:)
Det känns kul att få en kommentar från en som verkar vara proffs på bakning:)!
Vilken fin blogg du har!
Svar:
Ida
Trackback