Strassburgare
ugn: 175 grader
Du behöver:
100 g margarin eller smör
1/2 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
1 1/2 dl vetemjöl
1 dl potatismjöl
Rör matfett, florsocker och vaniljsocker mycket pösigt. Tillsätt mjölet lite i sänder och rör kraftigt hela tiden. Spritsa degen genom en krusig sprits i toppar eller längder direkt på smord plåt.
Eller som i detta fallet, rulla till bollar och tryck ett hål med tummen i mitten. Fyll med sylt.
Grädda mitt i ugnen ca. 10 minuter.
Ser gott ut!
Vill tipsa dig om en tävling som är igång på bloggen nu!
5 lyckliga vinnare kommer att utses och reglerna är väldigt enkla! Hoppas du vill delta! :)
http://babustylee.webblogg.se/2013/november/tavling-vinn-presentkort-pa-canvas-of-sweden.html#comment
Ber om ursäkt om du inte gillar såna här kommentarer!
Är det ungefär som hallongrottor? För dem kakorna är underbart goda!