Elegant Rose

Trillingnöt

ca 35 praliner

 ca. 100 g hasselnötter
100 g mjölkchoklad
 
Sätt ugnen på 175 gr och rosta hasselnötterna på en plåt med bakplåtspapper tills de fått färg. Gnugga nötterna i en kökshanduk för att få bort skalet. Smält hälften av chokladen och blanda med nötterna. Ta upp nötterna och lägg dem tre och tre på bakplåtspapper. Låt dem stelna. Smält resten av chokladen och doppa trillingnötterna ytterligare en gång. Låt stelna. Ringla till sist smält choklad över pralinerna. Låt stelna.
 
http://www.femme.se/bakverkochfikastunder/2011/11/29/trillingnot/


aschmanda

bra tips! :)



Förresten har en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort i från H&M, va med du också :) kram

2013-12-11 00:26:10
URL: http://aschmandas.se/
Linda

Åhh... va smart :P Måste jag testa

Svar: Ja de tycker jag :)
Ida

2013-12-20 14:10:49


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:




Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus