Rismjölskaka
Riktigt god gluten- och laktosfri kaka ^^
Du behöver:
4 ägg
4 ägg
3 dl socker
3 dl rismjöl
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
Gör så här:
Vispa socker och ägg pösigt.
Rör ner rismjöl, vaniljsocker och bakpulver.
Rör till slät smet.
Smöra en sockerkaksform.
Jag mjölade den med mandelmjöl.
Grädda i 175 grader i 25-30 min.
Linnea
Åh, goooott!
Svar:
Ida
Alice
Vilket bra recept, perfekt om man ska bjuda någon som är gluten-eller laktosallergiker! ^^
Svar:
Ida
http://siliiins.blogg.se
Omnom :-)
Svar:
Ida
Skogsraah ☾
Låter riktigt god!
Svar:
Ida
Cassandra Haraldsson
Verkar gott!
Svar:
Ida
Isabella
så gott!
sv: tack detsamma :)
Svar:
Ida
linah
aaldrig hört talats om det:D! borde testa!
Svar:
Ida
Jeanette
Aldrig testat rismjölskaka men det låter spännande :)
Svar:
Ida
Sara
Mums så otroligt gott :)
Svar:
Ida
Marlene S.R
gott!
Svar:
Ida
Trackback