Himmelska after eight snittar
Ugn: 175 grader
Du behöver:
150 Smör
3 3/4 dl Vetemjöl
1.5 dl Strösocker
3 msk Kakao
3 msk Sirap, ljus
1.5 tsk Vaniljsocker
1.5 tsk Bakpulver
+ 10 After eight- plattor
Gör så här:
Börja med att klä en plåt med bakplåtspapper.
Dela after eight- plattorna i tre delar.
Nyp ihop alla ingredienser utom after eight till en smidig deg.
Rulla degen till två längder och lägg på plåten.
Tag två- och två after eight och tryck ner i degen.
Tryck ihop degen lite så att den "håller fast" after eight- bitarna.
Grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter.
Låt svalna en aning innan du skär dem i snittar.
150 Smör
3 3/4 dl Vetemjöl
1.5 dl Strösocker
3 msk Kakao
3 msk Sirap, ljus
1.5 tsk Vaniljsocker
1.5 tsk Bakpulver
+ 10 After eight- plattor
Gör så här:
Börja med att klä en plåt med bakplåtspapper.
Dela after eight- plattorna i tre delar.
Nyp ihop alla ingredienser utom after eight till en smidig deg.
Rulla degen till två längder och lägg på plåten.
Tag två- och två after eight och tryck ner i degen.
Tryck ihop degen lite så att den "håller fast" after eight- bitarna.
Grädda i mitten av ugnen i ca 10-12 minuter.
Låt svalna en aning innan du skär dem i snittar.
Receptet fick jag av en tjej på facebook :)
fotografvesna.se
åh va gott
Svar:
Ida
KassandraPalma
ser så gott ut!
Svar:
Ida
Sara Ekman
Mums :)
Svar:
Ida
Emma
De såg himla goda ut :)
Svar:
Ida
Emmelie
Kan tänka mig att detta är en riktig höjdare :-)
Svar:
Ida
Josäfin Andersson
men åh, ser ju magiska ut!! Är tyvärr inte jätteförtjust i after eight men borde väl kunna bytas ut mot valfri choklad? :D
Svar:
Ida
Trackback