Saffranscheesecake toppad med ljuvliga frukter och bär
125 g digestive
passionsfrukt, blåbär, physalis eller hallon
Tryck ut smulsmeten i en form med löstagbara kanter, ca 24 cm i diameter.
Rör samman philadelphiaosten med socker och ägg.
Tillsätt saffran, vaniljsocker och salt, blanda väl och häll ner i formen.
Baka mitt i ugnen i ca 50 minuter tills kakan bara dallrar lätt. Låt svalna och ställ in den i kylen 3-4 timmar.
Lät (och såg!!!) fantastiskt gott ut :)
Blir lika suktad varje gång jag kikar in på din blogg och hittar ett nytt recept, ser magiskt gott ut!
- Ja, smidigt :D
En lugn söndag för min del med, måste bli frisk <3
Just nu kan du vinna en helt valfri bikini från To Die For Swimwear i min blogg - var gärna med och tävla! :)
http://martinaolsson.myshowroom.se/56776/vinn-en-valfri-bikini-fran-to-die-for-swimwear/
Åh passionsfrukt! Så himlans gott :)
Nu har jag visat lite av dina recept till min mamma som vi ska baka imorgon :)
Mumsi mumsi :D Ha en fin måndag!
Mums!
Så gott det såg ut! :D Lätt något jag måste testa :)
men åh vad gott! :D
sv; tack, vad glad jag blir att du gillade inlägget :)
Nej gud så spännande, aldrig hört om detta! :D
oj det lät gott!