Röd vinbärssaft

4 Liter röda vinbär (mosade)
5 Liter vatten
Låt bären och vattnet stå i en hink eller något annat som du har hemma i 12 timmar.
Sila sedan bort bären.
Tillsätt 750 g socker till varje liter saft, och låt åter stå i 12 timmar.
Efter de 12 timmarna ska du koka upp saften. Ta bort eventuellt skum som bildas på ytan.
När saften kallnat häller du den i flaskor. Klart att dricka eller förvara till vintern.
Lycka till!

Låter gott :)
åh vad gott!
Så gott! ^^
Min moster gör alltid sådan saft, det är så galet gott :)
gud så gott!!
Tack så jätte mycket! :D
Så fin färg den har också.
Vinbärssaft är så gott att göra! Vi brukar alltid göra vinbärssaft nästan på landet då vi har massa röda vinbär där :D
Mums så gott!
Hemmagjort är så gott
Åh så gott!
Vad gott!! :)
Så gott det låter!
så fin färg också!
Svalkande och så smarrigt :)
