Passionsfrukts biskvier
Bottnar:
125 g mandelmassa
62 g socker
30 g äggvita
Sätt ugnen på 190 grader.
Blanda mandelmassan med vinge så att den mjuknas upp, detta för att klumpar senare ska förhindras. Tillsätt sedan socker och låt detta blandas väl.
Häll nu i äggvita, lite i taget tills det blir en bredbar konsistens (ej för lös, då kommer bottnarna flyta ut för mycket!) Blanda detta bara en kort stund på låg hastighet.
Spritsa nu ut bottnarna i önskad storlek, tänk på att de flyter ut lite i ugnen.
Ställ kallt så de stelnar.


Bottnar: http://xn--enkonditorsbeknnelser-j2b.se/recept-mandelbottnar-biskvibottnar/
Riktigt härlig blogg har du!! Här kommer jag kika in fler gånger det lovar jag! Kram :)
Det där ser helt underbart gott ut :)
Det där är seriöst det godaste jag vet just nu =)
Det där såg riktigt gott ut!!
Vilka supersnygga beskvier!
Åh vad goda de ser ut!!
Vad gott det ser ut!
De ser sjukt goda ut! Älskar passionsfrukt och vitchoklad! :D
Ha en bra helg!
Måste testas, såg jätte gott ut! :)
Å vad goda de ser ut! :)
:O gott! måste testa!
såg gott ut :)
Oj det såg spännande ut :)
får göra de verkar inte allt för svårt heller :D
