Rismjölskaka
Eftersom jag har märkt att det är en del som läser min blogg som är gluten och laktos. Så har jag letat upp lite recept som kommer läggas ut här framöver som just är gluten- och laktosfria, här kommer de första :)

Du behöver:
4 ägg
4 ägg
3 dl socker
3 dl rismjöl
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
Gör så här:
Vispa socker och ägg pösigt.
Rör ner rismjöl, vaniljsocker och bakpulver.
Rör till slät smet.
Smöra en sockerkaksform.
Jag mjölade den med mandelmjöl.
Grädda i 175 grader i 25-30 min.
Kika gärna in på Ericas blogg för att hitta fler smaskiga recept :) http://ericasmeny.blogg.se/2014/may/rismjolskaka.html
LIENE
sv: Nu kan du höra :) Finns länkar på bloggen i mitt senaste inlägg nu.
Så bra att du tar upp sådana här recept!
Svar:
Ida
Erica Hermansson
Tack för länken!!
Hoppas det käns bra på skolan!Kram//Erica
Svar:
Ida
Felicia
Vad bra!
puss
Svar:
Ida

Trackback