Brytbullar

Häll på resten. Blanda de båda mjölsorterna och tillsätt dem. Arbeta till en smidig deg, tillsätt mer vetemjöl om degen är kladdig. (Jag använde inte allt mjöl när jag blandade degen så man får testa sig fram)
Låt degen jäsa i 30 minuter i bunken under bakduk.

Rulla degen till en ca. 30 cm lång "korv". Skär i 20 lika stora bitar.

(ställ tätare än vad jag gjorde)

Låt svalna på galler under bakduk.
SV: tack så mycket :)
Åh vad mycket gott det fanns att hitta här! Jag har inte bakat alls sedan jag flyttade från Sverige men nu blev jag tiktigt sugen faktiskt, haha!
Låter supergott! Var längesen jag bakade bröd, borde testa det här :)
Åh så gott, mums! :) Ska ta och testa detta recept! :) Ha en underbar tisdags kväll, kramkram
så gott :D
Ser riktigt gott ut :) synd att jag är så fruktasvärt dålig på att baka/ laga mat.
Åh va gott, det va längesedan! Ska nog ta och baka sådana någon dag framöver :D
Åh vad gott! Hoppas du har en bra dag kram :)
De där ser gott ut! Måste prova!
