Äggbakelser
Går verkligen hem som efterrätt eller till kaffet i påskhelgen.

ugnstemp: 250 oC
Ingredienser:
3 ägg
2 dl socker
2 dl mjöl
2 tsk bakpulver
½ dl mjölk
Fyllning:
2 dl fast sylt
Garnering:
Grädde
Persikor
Gör så här:
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda i mjöl och bakpulver. Tillsätt mjölken och rör runt.
Häll smeten i en långpanna och grädda i ca. 5 min i mitten av ugnen.
Stjälp upp kakan på ett sockrat bakplåtspapper. Stryk på sylten och rulla ihop rulltårtan.
Låt den svala innan du skär upp den i bitar.
Garnera med grädde och persikor.
Åh vilka fina bakverk! Kram
Jättefina! :)
Har aldrig hört talas om dessa, såg himla fina ut ändå :)
Hihi, ja jag blev jättenöjd med mina tavlor... så enkla att göra med <3
Åh så gott!
sv: Åh tack vad glad jag blir! Kram
Mums! :3
Oj så fina!
Har faktiskt aldrig ätit en påskbakelse, men de ser ju supergoda ut! :)
Åh vad gott det ser ut! :)
Hehe ja, och på måndag kommer min vlogg från i onsdags. :)
Åh vad fina :D
gott! <3
Åh, vilka roliga! ^^
åh gott :) det åt vi i veckan
dom ser jättegoda ut! :D
sv; glad påsk på dig med tjejen! :)
Häftigt! Måste prova dessa :)
Det ser jättegott ut :) Kram
åååh vilka fina synd att jag inte såg dem innan skulle ha bakat dessa så fint :)
Åh såå fina!!
