Hallongrottor

Ingredienser:
150 g rumsvarmt smör (måste vara smör för att få den knäckiga smaken)4 msk marsanpulver (kallrörd)
1 tsk bakpulver
2½ dl mjöl
¾ dl socker
Hallonsylt till fyllningen
Gör så här:
Rör smör och socker fluffigt.
Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och marsanpulvret. Arbeta samman till en deg.
Rulla degen till ca 25 bollar, som sätts i små pappers kakformar (småbrödsformar). Gör en fördjupning i varje och lägg i en klick hallonsylt.
Gräddas mitt i ugnen i 175 grader i ca 15 minuter.
Tillsätt mjölet blandat med bakpulver och marsanpulvret. Arbeta samman till en deg.
Rulla degen till ca 25 bollar, som sätts i små pappers kakformar (småbrödsformar). Gör en fördjupning i varje och lägg i en klick hallonsylt.
Gräddas mitt i ugnen i 175 grader i ca 15 minuter.

Trackback