Elegant Rose

Boksläpp i Kristianstad

 
Hej på er!
Har inte hunnit skriva ihop vad som hände i lördags innan nu. Jag var i Kristianstad, vilket ni som följer mig på instagram redan vet @coffee_and_cupcake
 Jag och mamma tog iallafall tåget vid 11 från Falköping och var framme i Kristianstad lite innan 15. Releasepartyt började 15:00 och det hölls på steakhouse. Det var första gången jag var på steakhouse och jag måste verkligen säga att de va fint med allt skinn och kopäls som klädde stolarna bland annat. När vi blev insläppta fick vi mingla runt lite och kolla i böckerna, sen när alla kommit kunde man få böckerna signerade av de som hade gjort boken osv. Den kostade 240:- vilket inte var så farligt, trodde faktiskt den skulle kosta mer.
 
 
Sen kunde man rösta på vilket bröllopstema man tyckte va finast, och så drog dom två vinnare sen. De roliga var att jag sa till mamma innan att vi kommer säkert vinna om vi har gått när dom drar vinnarna. Eftersom vi skulle gå lite tidigare för att vi skulle hinna med tåget. Men dom drog innan vi gick och mamma vann en orkidé haha. 
 
 
Vi fick även en mingelbricka med en liten hamburgare och sallad på. Och så pratade dom lite om minnen och idéer kring boken osv. Sen var de la inte mycket mer än så som hände.
 
Men de som jag stör mig på och tycker faktiskt är tråkigt är att mitt namn inte finns med bland de som gjort tårtorna. Dom har skrivit en annan tjejs namn på den tårtan som jag var med och gjorde. Det var ju de som gjorde att man köpte boken liksom, att mitt namn stog med och visade att jag gjort tårtan. 
Men de var inte de enda som var felskrivet, det var mycket bland annat att vi gick lärlingsutbildning och de gjorde vi verkligen inte. Vi gick på yrkeshögskolan liksom, de är stor skillnad. Så jag undrar vem som skrev de typ. Känns som man måste ha lite koll när man skriver den och så undrar jag om det var fler som var med och hjälpte till med saker som fått skrivfel på sina grejer.
 
Skulle gärna visa hur det ser ut inne i boken på änglabröllopet som var mitt tema, men jag känner att jag inte vill göra mer reklam för boken än vad jag redan gör. Hade de stått mitt namn hade jag gjort de men de gjorde de inte nu...
Såhär blev min och den tjejen jag jobbade med´s tårta iallafall.

   
Min bild                                   Bokens bild
 
 
Kristianstad visade sig från sin fina sida iallafall med riktigt fint väder ^^ Och på vägen ner med tåget såg jag Samir från PH hoppa av i Alvesta eller va de heter. Alltid ser man någon man känner eller någon kändis när man åker tåg :)
Vi va hemma vid 21:30 typ och sen gick jag och la mig nästan med en gång. Så det var min dag ^^
Hoppas ni hade en fin lördag med.


N

Vad roligt!

Svar: Ja ^^
Ida

2015-10-05 10:11:43
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
Liene Svärd

sv: Ja det var :)

2015-10-05 10:13:52
URL: http://piggigen.blogg.se/
Emmelie

Väldigt fin var tårtan men jag håller med om att det borde stå vem/vilka som gjort den!

Svar: Tack, ja det borde de verkligen :)
Ida

2015-10-05 19:05:40
URL: http://mildarabarber.blogg.se/
Anita

Så kul! :D

Svar: Ja :D
Ida

2015-10-05 21:03:09
URL: http://siliiins.blogg.se/
JoJo

så fin du är och vad roligt att din mamma vann en orkidé! :D

Svar: Tack tack :) Haha ja ^^
Ida

2015-10-05 21:55:23
URL: http://nouw.com/rockdoll
Jeanette

Roligt med boksläpp :)

Svar: Japp :)
Ida

2015-10-05 22:46:42
URL: http://nouw.com/jeanettekKoplik


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:




Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus