Filmjölksbröd
3 tsk bakpulver
6 tsk bikarbonat
1 1/2 l lätt filmjölk
6 dl ljus sirap
2 tsk brödkryddor
Börja med att blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt sedan filmjölken och sirapen och blanda så de blir en jämn deg. Smörj en form och lägg i degen.
Sätt in i ugnen i 175 grader direkt utan jäsning. Baka sedan brödet i ca. 1 timme och 15 minuter, i mitten av ugnen. Låt svalna på galler.
Sätt in i ugnen i 175 grader direkt utan jäsning. Baka sedan brödet i ca. 1 timme och 15 minuter, i mitten av ugnen. Låt svalna på galler.
Jätteenkelt, håller sig saftigt länge och supergott :)
Verkligen värt att testa :)
Rebecca
Eget bakat börd är så gott
sv: olaf är så söt ja :D
Svar:
Ida
Maja ♥
Åh, vad gott, det måste jag ju testa :D
- Jag med men om jag gör en frukost som bör njutas lite mer av så försöker jag göra det, haha
Svar:
Ida
Emy
Sv: tycker jag allt du ska!:D
Erica
Gott med färskt nybakt bröd!
Sen luktar det så gott i hela huset/lägenheten.
Kram//Erica
Svar:
Ida
Amanda
En nyfiken liten fråga bara :) hur hittade du till min blogg ? :)
Har du något bra baktips för folk med känslig mage, har laktos och när saker bli "för mycket" så säger magen ifrån :)
Svar:
Ida
Linn
Fin blogg, kolla gärna in min och lämna en kommentar
Svar:
Ida
Trackback