Varma bär
Denna efterrätten åt vi nu i jul. Riktigt gott var det :)
Du behöver olika bär så det täcker en pajform, vi hade blåbär, hallon och jordgubbar. Sen behöver du 200 g vit choklad att lägga över bären.
Men hacka chokladen fint så att den smälter i ugnen, där gjorde jag ett litet misstag när jag hade så stora bitar.
Men hacka chokladen fint så att den smälter i ugnen, där gjorde jag ett litet misstag när jag hade så stora bitar.
Sen sätter du in den i nedre delen av ugnen på 175 grader tills bären har tinat och är lagom varma.
Servera med glass.
Det är en lätt och snabb efterrätt :)
Det är en lätt och snabb efterrätt :)
ɑ n n i k ɑ
Gott!
Svar:
Ida
felicia
mums!
Svar:
Ida
Linda
va gott.
Svar:
Ida
Alice
noom vad gott det ser ut och låter! älskar bär och vit choklad!
Svar:
Ida
Emmelie
Va gott med en fruktig dessert på jul, blir så mycket choklad och socker!
Svar:
Ida
Michelle
Har ätit det förut och det är så otroligt gott ju! :D
Svar:
Ida
Sara
Mums så gott :)
Svar:
Ida
Trackback