Elegant Rose

Tant bruns regnbågskaka

Kakan:
2 ägg
2 dl socker
2 dl gräddmjölk
2 msk smält smör
2 1/2 dl mjöl 
2 tsk bakpulver
 
Smörkräm:
1 hg smör
1 dl florsocker
1 äggula
 
Glasyr:
1 dl florsocker
lite vatten
 
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda ihop ingredienserna. Fördela smeten jämt i två bunkar.
Tillsätt 2 tsk kakao i den ena och 1 msk vaniljsocker i den andra. Fördela i två avlånga ungsfasta formar och grädda i 20-25 minuter.
 
Under tiden kakorna gräddas, rör ihop smörkrämen. Fördela smörkrämen i två olika skålar och tag i några droppar grön karamellfärg i en av dem och några droppar röd karamellfärg i den andra.
När kakorna är färdiggräddade, låt de svalna och dela kakorna på ländgen så du får två bruna och två ljusa bottnar. Lägg ihop varannan ljus botten och varannan mörk botten med smörkräm i mellan, med röd och grön smörkräm på olika lager.
Och häll på glasyr överst. Klart :)
 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:




Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus