Elegant Rose

Kom med förslag :D

Hej på er :)
Jag tänkte bara kolla med er läsare om ni har några förslag på kakor eller liknande som ni vill att jag ska baka och ha med på bloggen.
Eftersom jag har lagt ner den som projektarbetet, vilket den var i början. Men nu när timmarna är klara som man skulle ägna åt den så vill jag ändå hålla liv i den :) 
Så gärna många förslag på vad ni vill se här :)
Ha de bäst :)
Bakade bullar när jag kom hem från skolan idag, så här kommer en bild på de :)


Anna

Mera bakelser.

Svar: Okej ska försöka få med det :)
Ida

2013-05-01 15:56:48
Gullan

Hej!
Jag bakar och bakar och följer din blogg, men jag får det inte lika vackert som du! :) Det är en bra blogg, men jag saknar olika pajer så som rabarberpaj. Nu när det snart är säsong för det.

MVH
Gullan

Svar: Vad kul att du följer mig här :) Tack, okej jag ska försöka få med lite mer pajer och sedan även några kakor med rabarber :)
Ida

2013-05-01 15:58:13
Ulf

Du är duktig på att baka en liten kaka.. Jag önska små söta godisar.

Svar: Tack :) Godisar är nog inte riktigt min grej, gjorde några sorters julgodis vid jul som det finns recept på under kategorin Godis :) Så kolla om du hittar något som faller dig i smaken där :)
Ida

2013-05-01 16:04:17
Clara

Jättefin blogg :) Cupcakes, våriga bakverk och mer snabba och lätta småkakor, tycker jag det saknas :)

Svar: Tack :) Okej ska tänka på detta när jag lägger upp nästa recept :) Börjar ju faktiskt bli vår även om det är sent och då kan de vara kul att bjuda på något vårigt till fikat :)
Ida

2013-05-01 20:05:40
Mimmie

Hej Ida, älskar din blogg, den är så mysig att titta in på :) Nu när sommarn är här skulle jag, om du har möjlighet, vilja se lite glassrecept. Kan även tänka mig mycket bärkakor/bakelser nu när säsongen är inne ;)
Ha det gött ^^

Svar: Hej! Tack och vad kul att du gillar min blogg :) Okej jag ska kolla om jag kan lyckas få fram något bra recept på glass och fina bärkakor/bakelser :)
Ida

2013-05-26 22:00:24


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:




Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus